Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

И през следващото денонощие ще преобладава облачно време. Главно в Южна България и Предбалкана ще има валежи, значителни на отделни места в Рило-Родопската област и в югоизточните райони. До вечерта валежите на повечето места ще спрат. Ще духа слаб, в източната половина на страната - умерен вятър от север-североизток.

Минималните температури ще са между 10 и 15 градуса, дневните ще се понижат и максималните ще са предимно 15-20 градуса.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за септември и още ще се повишава.

Над планините ще е облачно и мъгливо. Ще превалява дъжд, над 2300 метра - слаб сняг. По-значителни ще са валежите в Рило-Родопската област и Странджа. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. Главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд, в крайните южни райони ще са интензивни. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 20-21 градуса, на морската вода - 21-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.