Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Този път няма да има прошка - футболистът ще се лиши от семейството и много пари заради пиянска авантюра.

Това е една изключително добра новина. Помнете ми думата – това момче ще има още по-славна кариера. Той е уникален талант и вече има стабилно семейство. Това са двете условия за голяма кариера”, възкликва през 2008 г. треньорът на английския национален отбор Фабио Капело.

В ролята си на добрата орисница Капело влиза, щом научава, че неговият любимец и звезда на английския тим Уейн Руни е предложил брак на ученическата си любов Колийн.

Уейн обаче не изпълнява хубавото пророчество. Всъщност той прави каквото е по силите му, за да влезе в ролята на добър съпруг. Обсипва любимата си със скъпоценности и лукс, помага за създаването на три деца, а четвъртото е на път. Не пропуска и дребните романтични жестове, както и споделената грижа за многобройната челяд. И въпреки всичките му усилия един от най-добрите английски футболисти за всички времена никога няма да се окичи с титлата “съпруг на годината”. Причината се крие в необузданите му сексуални мераци. Още по-лошото е, че сладострастният Уейн сякаш подивява за чуждо всеки път, щом чуе от съпругата си “Бременна съм”.

Съпругата му Колийн вече се е сблъсквала с този проблем
Съпругата му Колийн вече се е сблъсквала с този проблем

Ето че и сегашната му интимна авантюра с красивата и крайно безсрамна Лаура Симсън беше осветлена от медиите в момент, в който Руни очаква четвъртото си дете от своята законна половинка Колийн. Трябва да признаем, че вина за раздухването на скандала имат и влудяващо бдителните ченгета, които спипаха Руни да кара пиян. Това щеше да му се размине с огромна глоба, отнета книжка и порицание от босовете на сегашния му клуб “Евертън”. Само дето бившият вече английски национал се беше качил да управлява автомобила на чужда жена. Уейн се запознал с 29-годишната Лаура Симсън в известен ливърпулски бар. Пийнали стабилно коктейли с водка и разгорещеният футболист се качил на масата да потанцува за кеф на зяпачите в лъскавото заведение.

Традицията повелява подобни славни вечери да завършват с незабравим секс. Уейн подхвърлил нещо подобно на новата си приятелка Лаура и тя откликнала на офертата му. Двамата се качили в колата на красавицата, а известният футболист настоял да седне зад волана. Натиснал газта и така със 100 км/ч се запътил към собственото си самоунищожение. Със сигурност бившият играч на “Манчестър Юнайтед” още се чуди откъде му се стовариха всичките проблеми. Полицаите първо му взели книжката, а после и подсказали където трябва в какво се е замесил световноизвестният спортист. Оттам щафетата е поета от новата му приятелка Лаура, която вижда идеален шанс да спечели и впоследствие да осребри внезапно връхлетялата я слава. Блондинката охотно разказва пред таблоидите за запознанството си с футболиста и за желанието му да я заведе в хотелска стая.

В този момент от чужбина спешно се прибира бременната съпруга на Руни. Тя прекъсва луксозната си ваканция, тъй като ножът е опрял до кокала. Цяла Англия съчувства на Колийн – тя е бременна и трудноподвижна, а съпругът хойка с първата срещната в бара. Само дето футболната половинка и друг път е играла този мач. В края на 2009 г. тя с нетърпение очакваше първото си дете Кай. И в този момент я сюрпризираха, че Уейн й е изневерявал с 21-годишната компаньонка Дженифър Томпсън.

Футболистът й плащал по 1200 паунда на сеанс. Двамата се видели седем пъти в различни хотелски стаи, но Рууни спрял да й се обажда точно когато жена му родила сина му Кай. И тогава като сега компаньонката разтръбила на цял свят какви ги е вършила с футболната звезда. И тогава като сега Колийн е на ръба да се откаже от брака си. Преди 8 години измамената съпруга свива знамената в последния момент. Явно не се чувства достатъчно уверена, че може да продължи живота си сама. Английските медии дори твърдят, че Уейн й заявил нещо от сорта на: “Това са нормални неща, скъпа. Свиквай, защото без мен си за никъде.”

Любовницата на Рууни - Лаура
Любовницата на Рууни - Лаура

Дали Колийн ще преглътне и тази изневяра и какви залагания вървят на Острова, четете в хартиеното издание