Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристиян е намерен мъртъв и разложен на изхода на пещерата Дяволското гърло.
Кристиян е намерен мъртъв и разложен на изхода на пещерата Дяволското гърло.

"Кристиян най-вероятно се е хвърлил от скалата. Става въпрос за една местност, която е точно под селото. Много е близо до пещерата Дяволското гърло". Това заяви кметът на Триград пред struma.bg от мястото, където е намерено тялото на издирвания 16-годишен младеж.

"Просто се появи информация, че до пещерата има миризма и те са дошли да проверят. Когато са стигнали, са го видели. Нямам думи", допълни кметът Цветан Славков.

Кристиян е намерен мъртъв и разложен на изхода на пещерата Дяволското гърло. На зловещата находка се натъкнал баща му по-рано днес.

Младежът изчезна в деня, когато с бащиното "Ауди" 6 удари петима туристи на пътя в девинското село, а след това избяга в гората, като си хвърли телефона в контейнер за смет.

Извършва се оглед на мястото, където е намерено тялото на момчето, в присъствието и на съдебен лекар. Това съобщи комисар Сийка Забилева, главен разследващ полицай по случая, цитиран от "Фокус".

„От установеното при огледа ще бъде образувано досъдебно производство, което ще изяснява при какви обстоятелства е загинало момчето“, посочи тя и уточни, че причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта, ще бъдат изяснени в рамките на законовия срок.