Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Десет души - представители на две конкуретни охранителни фирми, са били привикани в полицията в Созопол след спор в къмпинг Каваци в събота следобед.

Малко преди 13 ч. в районното управление е получено съобщение от представител на охранителна фирма, отговаряща за охраната на къмпинга за това, че в района му дошли представители на втора охранителна фирма. Те твърдели, че разполагат с договор за охрана на бунгала в къмпинга, сключен с фирма, оспорваща собствеността на обекта.

Според неофициална информация групата била предвождана от Митко Каратиста. Той твърдял, че стопаните на къмпинга сем.Баневи му дължали голяма сума пари.

След кратък разговор служителите от първата охранителна фирма се оттеглили и подали сигнал в полицията, заявявайки че конкурентите им вероятно носят оръжие, без обаче да са го видели.

Към къмпинг "Каваци" се отправили полицейски екипи, но той не установил въоръжени мъже в района.

Малко по-късно представител на втората охранителна фирма подал сигнал в полицията, че група мъже, приятели на първата охранителна фирма, консумирали различни напитки и храни в отделни заведения на плажната ивица без да плащат.

От полицията уточняват, че е образувана е проверка.