Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят, особено ако се засечете на работното място през почивните дни. Не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. От понеделник предпазливостта е задължителна. Откажете се от начинанията и не се срещайте с хора, които умишлено ви губят времето. Не настоявайте вашите колеги на всяка цена да се съгласят с предложените от вас промени. Отложете деловите срещи, ако не сте готови с предложенията за сътрудничество. Постигнете мечтаната финансова стабилност. Получена и непроверена от вас информация, която наивно приемате като истина, води до финансови загуби, които няма да се отразят добре нито на вас, нито на отношенията ви с вашите колеги. В края на седмицата ще заслужите похвали.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото сте неспокойни и притеснени заради невъзможността да намерите своята среда. Спете повече и по-малко преживявайте. Обогатете организма си с витамини.

ЛЮБОВ Вечер си оставайте у дома. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Не търсете сексуални партньори извън дома си, защото страданията са неизбежни.