Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Докажете от началото на седмицата, че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване. Бъдете решителни и действайте бързо на работното място, за да не се провалите с възложените ви задачи. Промените са във ваша полза. От понеделник сте напористи и целеустремени, но се постарайте да не навлизате в чужда територия само защото искате да блеснете с професионалните си възможности. Ще се провалите и ще си спечелите неприятели. Намерението ви да проведете разговори за сътрудничество няма да ви донесе успех. Отложете срещите. Пътуванията са успешни, но е във ваша полза да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си. Предложенията ви ще бъдат възприети с лекота от вашите колеги. При хората, работещи в производствената сфера, не са изключени проблеми със заплащането, създаващи поводи за протести. В края на седмицата работата ви спори. Нямате повод за притеснение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Имате възможност да спортувате. Възможните здравословни проблеми биха се появили само заради вашата непредпазливост и режим на хранене.

ЛЮБОВ Не липсват проблеми в личните ви отношения, но ще ги разрешите, ако не сте припрени и преценявате думите си. Пазете се от провал на брака или на интимната си връзка, ако още не сте създали семейство.