Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От началото на седмицата отложете вземането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Не се противопоставяйте на вашите близки. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих. Периодът в дните от понеделник е изключително успешен за всички вас. Не се колебайте и уловете мига на успеха, за да не съжалявате, че сте го пропилели. Не се разсейвайте, а работете активно. Справяте се не само със задълженията си, а и с всички проблеми, които възникват заради чужди пропуски. Очаквайте подобряване на материалното състояние. Договорите, сключени в началото на годината, сега ще ви донесат добри приходи. В края на седмицата не се захващайте със задачи, които не можете да завършите. Бъдете концентрирани в работата си, ако имате да отхвърляте неотложни задачи.

ЗДРАВЕ Вечер е възможно да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Погрижете се за здравето си. Ако се занимавате с ремонти у дома или на вилата, щадете сърцето и кръста си.

ЛЮБОВ Овладейте емоцията си дори и ако сте много ядосани на интимната си половинка заради липсата на хармония в отношенията ви. Не изневерявайте инатливо и отмъстително, ако сте щастливи в брака.