Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От началото на седмицата е във ваша полза да отложите деловите пътувания, които няма да са успешни и ще ви създадат проблеми. Бъдете коректни към вашите колеги, ако ви повикат на работа в почивните дни, когато сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм и толерантност - силните ви качества От понеделник, от една страна, имате възможност да осъществите вашите планове. От друга страна, сте ядосани заради разногласия и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Успехът изисква да сте тактични на работното си място и да не споделяте плановете си. Не отказвайте предложения за допълнителна работа, но не се изкушавайте да сменяте работното си място. Не вземайте без знанието на вашите партньори и началници важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби. Не сядайте зад волана. В края на седмицата откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства.

ЗДРАВЕ Внимавайте с какво се храните заради податливост на хранителни отравяния. Пригответе нещо вкусно за хапване, съобразено с вашия претенциозен стомах. Не забравяйте да си почивате.

ЛЮБОВ Отношенията с близките ви са хармонични, но прекалената привързаност към половинката ви пречи на някого. Някой се опитва да съсипе брака ви и да ви навреди. Не бива да позволявате чужда намеса в личните си отношения.