Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристиано Роналдо размаза спецовете, които обявиха Меси за най-великия

Минути след края на Ел класико превъзбуденият треньор на "Барселона" Луис Енрике се изрепчи пред микрофоните, че Лионел Меси е най-великият футболист за всички времена.

Думите на младия треньор моментално родиха луда полемика възможно ли е да се определи един-единствен, при положение че е имало толкова много гениални играчи през годините.

А и къде остана Кристиано Роналдо,

питаха феновете на португалеца. И ето че нападателят на "Реал" (Мадрид) с трите си гола във вратата на градския съперник "Атлетико" сам поиска парче от короната.

Защото, да си го кажем честно, именно Роналдо имаше най-голяма заслуга за смазването на амбициите на врага още преди да се е изиграл полуфиналът реванш от Шампионската лига. Във втория мач Кралският клуб може и да използва някои от по-младите момчета,

да видят и те

що е то полуфинал в Шампионската лига.

Жалко за феновете, които едва ли очакват с огромно нетърпение вече решен реванш.

За безпристрастните фенове остава утехата, че ще видят "Реал" на финала, който си е доста по-звезден от "Атлетико" (Мадрид). По същата логика изкарахме късмет, че и в другия полуфинал всичко беше решено още в първия мач. "Ювентус" мина като валяк през "Монако" и треньорът Алегри вече прави планове как да бъде спрян Кристиано Роналдо в решителния мач. "Старата госпожа" в момента хич не е стара и

показва невиждана от години суперформа.

Което обещава и един грандиозен сблъсък между "Реал" и "Юве".

Организаторите на черната борса с билети потриват доволно ръце. Очаква се десетки хиляди испанци и италианци да потеглят за Кардиф, където на ст. "Милениум" ще се играе финалът на 3 юни.

Заявките за пропуски скочиха драстично,

след като във вторник и и сряда се изясни кои ще са финалистите. Двата отбора имат стара закачка помежду си и историята помни достатъчно бляскави сблъсъци на двата гранда. Зрелището е гарантирано.