Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Съобщението, с което се казва, че са свършили билетите за спектакъла на 16 юни.  СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА
Съобщението, с което се казва, че са свършили билетите за спектакъла на 16 юни. СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

Спектакълът му “Има такъв народ” ще е на 16 юни в “Арена Армеец”

За по-малко от половин час свършиха билетите за концерта на Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” в “Арена Армеец”. В понеделник вечерта в началото на “Шоуто на Слави” по Би Ти Ви Евгени Димитров обяви, че концерт-спектакълът “Има такъв народ” ще бъде на 16 юни от 20 ч в зала “Арена Армеец”. А билетите ще бъдат пуснати в продажба на следващия ден - във вторник, 25 април, в 10 ч.

Така и стана - в 10 ч започна продажбата на билетите и онлайн, и на касите на голяма търговска мрежа. Цените им бяха между 25 и 100 лева. Но всичко приключи за 26 минути, защото в 10,25 ч се продаде последният билет за спектакъла на Трифонов и колегите му.

Това е най-бързо разпродаденият концерт у нас досега. Първия път, когато Слави пя в “Арена Армеец” - на 25 април 2015 г., билетите за него свършиха за два часа.

В концерта, който ще е на 16 юни, ще участват, разбира се, Слави Трифонов и “Ку-ку бенд”, както и ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на олимпиадата в Рио, ансамбъл “Филип Кутев”, хорова формация “Фортисимо”, Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови, “Гъмзата брас шоу” и други танцови и хорови формации.

“Една от водещите песни в спектакъла ще носи интересното име, избрано от автора на текста Ивайло Вълев, “Жив или мъртъв”, обясни Слави Трифонов в началото на април, когато обяви и че ще прави концерт пак в “Арена Армеец”. 

Слави Трифонов пее в “Арена Армеец” на концерта си през април 2015 г.
Слави Трифонов пее в “Арена Армеец” на концерта си през април 2015 г.