Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Колегите" от Здравей България Виктор Николаев и Анна Цолова преди няколко дни открито ме обвиниха в ефир, водейки предаването си, че целта ми била да срина и смачкам Нова телевизия, с внушението, че някой ме е наел така да сваля цената й, защото медията в момента била обявена за продажба. Вкараха ме по абсолютно безпардонен начин в измислена от тях световна конспирация. Без дори да се обадят(имат ми телефона) да поискат и моето мнение, преди да се изказват в национален ефир. А и моето мнение обявено публично преди това беше достатъчно ясно - КАЗАХ ИСТИНАТА за своето напускане - системна цензура към мен от директора на "Новини и актуални предавания" - Дарина Сарелска. Аз каза истината, подкрепих я с доказателства. Те обясниха, че към тях не е имало цензура, но как разбраха, че не е имало към мен!? Но не - те взеха страната на приятелката си Сарелска, независимо от записите, с които се бях застраховал и съдържанието на тези записи. Вместо това Николаев и Цолова изопачиха фактите, като ме замесиха в конспирация и заявиха, че сривам поръчково телевизията, за да сваля цената й за бъдещия купувач.

Собствениците на Нова телевизия - MTG обявиха, че ще продават телевизията преди около 2 седмици. А ето моя смс-комуникация с шефката Силва Зурлева, която ясно показва, КОГА И ЗАЩО СЪМ РЕШИЛ ДА НАПУСНА. 23 януари 2017 г. ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗОБЩО ДА СЕ ЧУЕ ЗА ПРОДАЖБА. (С черно съм затъмнил конкретните материали, защото имам намерение да ги реализирам.)

Не очаквам извинение от "колегите" - Виктор Николаев и Анна Цолова. Не ги смятам за колеги - те употребиха националния ефир за да тиражират ИЗМИСЛЕНА ОТ ТЯХ ИНФОРМАЦИЯ И КЛЕВЕТА за една моя постъпка, продиктувана само и единствено от съвестта ми. И едностранно, в полза на своята приятелка Сарелска, без нито един факт (игнорирайки неопровержимите факти, предоставени от мен) превърнаха тази моя постъпка в КОНСПИРАЦИЯ. Явно те така разбират и практикуват журналистическата професия - фантазии и измислици. Затова занапред имайте едно наум дали да им вярвате. Аз не им вярвам. И затова не им гледам и предаването. Ето и доказателството: