Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА:Архив
СНИМКА:Архив

"Ясна е структурата на бъдещия кабинет на България. Правителството ще има 4-ма вицепремиери и 17 министри.", това обяви за Нова тв съпредседателят на „Обединените патриоти” Красимир Каракачанов.

Вероятният бъдещ министър-председател Бойко Борисов не пожела да разкрие кои ще са имената в новото правителство. Неофициално разбрахме, че единият от вицепремиерите ще бъде един от лидерите на „Обединените патриоти”.

Бойко Борисов посети Бургас, където инспектира два строителни обекта. До края на юни трябва да бъде готова Южната обходна дъга на Бургас. А догодина година трябва да бъде завършен и пътя Поморие-Ахелой.

В Бургас Борисов коментира скандала между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

„Червената олигархия и зависимостите на БСП са известни на всички. Битката между олигархията-червената, заедно с нейния председател. Огромните пари, които се изсипаха и на двата избора - президентските и парламентарните, включително и в медиите. Вие знаете добре. Така че едно време имаше битка между червените мобифони и червените баби, сега е между червените олигарси и кой да надделее вътре в партията и е много труден техния баланс”, заяви Борисов.