Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В главата на много от нас се въртят всякакви идеи за промяна и разширение на дома. Знаем как да увеличим площта на хола или кухнята чрез сливането им с балкона или пък винаги сме искали да премахнем стената между трапезариятаи всекидневната и да разполагаме с голямо модерно помещение. За всеки такъв ремонт е нужно да бъде изкъртено голямо количество бетон, а колкото и добри майстори да сме, едва ли разполагаме с подходящите инструменти и умения, за да се справим с нещо толкова мащабно.

Време е да спрем само да си представяме бъдещия си по-красив дом, а да го превърнем в реалност. Изглежда сложно, но това въобще не е така. Трябва единствено да намерим подходяща фирма, която да свърши работата вместо нас. Въпросът е каква точно компания предлага къртене на бетон и колко струва.

Ако започнете да търсите специални фирми за къртене на бетон, които извършват единствено тази услуга, едва ли ще пожънете успех. Трябва да се ориентирате в друга насока, а именно – строителни и къртачески фирми. Те предлагат изключително широк набор от услуги, а къртенето на бетон е една от главните. Ако направите кратко търсене в интернет, ще откриете много къртачески бригади и портфолиото им от проекти, свързани с къртене на бетон. Без съмнение ще видите, че предлагат точно такива ремонти, от които се нуждаете.

За да сте сигурни, че няма да сгрешите с избора на къртаческа фирма, трябва да се уверите, че потенциалният изпълнител на вашия ремонт отговаря на няколко условия. Запознайте се с начина, по който работят майсторите, и техниката, която използват, при къртенето на бетон. Дори и да не сте специалисти в областта, лесно ще различите опитните професионалисти от пишман майсторите. Уверете се и, че хората, работещи в бригадата, разполагат с достатъчно умения и знания за къртенето на бетон. Потърсете отзиви за конкретната фирма в интернет и прочетете статиите в нейния блог, свързани с къртене на бетонни конструкции.

Цената също е от голямо значение, като не трябва да гледате само кое най-скъпото и кое е най-евтиното предложение. Внимателно проучете какво се включва в офертата на всяка фирма. Много компании предлагат услуги, които освен къртене на бетон съдържат почистване след ремонта и транспортиране на получените строителни отпадъци. Още по-добре е ако има възможност и за безплатна консултация преди ремонта. Така ще получите професионални съвети за най-подходящите за къртене бетонни повърхности, както и тези, които в никакъв случай не трябва да пипате – като носещите стени, например. Информирайте се добре и със сигурност всяка стотинка, която заплатите за къртене на бетон, ще си струва.