Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Тая, пълничката баба между другото нямате представа колко нагла беше. Тя е единствената, която нямаше намерение да се върне и си знаеше правата. Бяха много добре подготвени", коментира Симеонов пред Нова тв по повод блокадата на границата с Турция от страна на патриотите. На въпрос лошо ли е човек да си знае правата, той отговор: "Лошо е, когато не защитаваш националните си интереси".

Той самият бил пострадал, но камерите не показали други сцени освен с възрастната жена. "Няма как да се запази разстояние, когато те изблъскват с щитове и с насилие", добави Симеонов.

Лидерът на НФСБ бе категоричен, че се гордее с това, което направили на трите гранично-контролно пропускателни пунктове, защото мобилизирали около 3000 души.

"Най-вече се гордея с това, което постигнахме в Турция – пратихме по двама души в секция и успяхме да ограничим масовото носене на декларации отвън, в резултат на което имаме около 20 и няколко хиляди гласували, обратното би означавало ДОСТ да влезе в парламента", заяви Симеонов.

Той отчете като заслуга на патриотите, че 2/3 от очакваните автобуси този път не са тръгнали към България заради блокадата. 

Още снощи е поздравил лидерите на ГЕРБ и БСП, но без допълнителни уговорки. "Не не може да говорим за коалиция, докато не излязат крайните резултати", допълни Валери Симеонов.