Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Срещнете се в петък и почивните дни с деловите си партньори и обмислете разширяване на дейността си. Общи финанси ще ви създадат проблеми. Ако смените обстановката, ще почувствате положително въздействие върху себе си. От понеделник задълбочен разговор с влиятелна личност ще се отрази добре върху професионалната ви кариера. Ще получите голяма сума пари от скоро завършена работа. Възвръща се самоувереността ви и ви изпълва отново надежда. Уговорете провеждането на важни делови срещи. Имате възможност да подготвите за подпис печеливш договор, дори и ако се наложи да пътувате, за да бъде подписан преди края на месеца. В края на седмицата сте нервни, несговорчиви и настроени агресивно. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загърбите подкрепата им при необходимост.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро. Не прекалявайте с употребата на спиртни напитки и се откажете от месото за няколко дни. Пречистете организма си от токсините и отидете да проверите състоянието на вашето зрение.

ЛЮБОВ Не закъснявайте много вечер, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали да отидете на заведение. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря, което води до озлобление.