Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Начинанията от първия ден на седмицата са успешни. Избегнете ли конфликтите, се справяте добре със задълженията си. Внимавайте със запознанствата, ако са неизбежни. От понеделник ви очаква натрупала се работа, която сте длъжни да свършите. Амбицията и стремежът ви към професионален успех са причина да налагате мнението си с агресия. Ще успеете да осъществите плановете си, ако са свързани със служебните ви задължения. Направете всичко възможно да уговорите среща с ваши познати, които могат да ви подкрепят за началото на успешен бизнес. Деловото партньорство е успешно. Проведете разговорите с вашите колеги и подчинени и планирайте следващия месец. Разчитайте на рутината и знанията си. Наложете си умереност във всичко, особено в края на седмицата, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите съдружници.

ЗДРАВЕ Рискувате да навредите на здравето си. Пазете се от травми на дланите заради ремонти. Не прекалявайте с алкохола и спиртните напитки, както и с цигарите. Избягвайте умствената преумора.

ЛЮБОВ Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близките си роднини. Отношенията с близките ви са нестабилни заради прояви на ревност от тяхна страна.