Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и през почивните дни ви очакват признание и финансови постъпления. Постарайте се да не се доверявате на новите си познати и не споделяйте плановете си. Най-напред ги опознайте добре. От понеделник не обръщайте внимание на натякванията на колегите ви, че сте мързеливи и не работите добре. Налага се да се заемете и със задачи на ваш колега. Не се притеснявайте, защото за пореден път ще се справите отлично. Доверявайте се на разума си и разчитайте на интуицията си. Ваши неприятели се домогват до близостта ви. Бъдете внимателни, защото са скрити зад маската на добронамерени приятели. Избегнете запознанствата, без значение дали са делови или лични. Подберете така колегите, с които ще си сътрудничите при изпълнението на нови проекти, че да се допълвате и да не си пречите. В края на седмицата проявете решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления.

ЗДРАВЕ Здравето ви се стабилизира. Пазете се от преяждане, особено ако в храната има люти подправки, които дразнят стомаха ви. Възможни са проблеми с жлъчката, ако имате хронични оплаквания.

ЛЮБОВ В личен план не са изключени разочарования, които не сте очаквали, но е добре да ги забравите. Не е изключено днес да срещнете подходяща според вас половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще.