Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата отложете деловите срещи и разговори. Ако сте убедени в правотата си и сте достатъчно упорити, жънете успех в начинанията. Седмицата от понеделник ще е изтъкана от изнервящи ви проблеми. Не планирайте пътувания, които трябва да финансирате от джоба си. Ограничете командировките на ваши служители. За пореден път ще се сблъскате с интриги заради неотчетени пропуски на колегите ви, които ви затрудняват и при изпълнение на вашите задължения. Денят ви позволява да предприемете крачката към разширяване на бизнеса, ако сте управители на ваша фирма, и да получите финансова подкрепа. В края на седмицата сте разочаровани от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитаха да ви навредят на вашето работно място. Имате възможността да стабилизирате позициите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Пазете се от травми заради непредпазливост, от проблеми с бедрата заради натоварване със спорт без предварителна подготовка. Вредата може да е сериозна и да се наложи лечение.

ЛЮБОВ Не позволявайте на емоцията да ви пречи. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести интимни мигове.