Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шефът на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева СНИМКА: Фейсбук
Шефът на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева СНИМКА: Фейсбук

Жанет Пашалиева: Не смеят да покажат лидера си сам срещу Нинова

Севделина Арнаудова: Жанет, кой лъже - на срещата с трите телевизии ти предложи дебат между екипите и след това дебат между Борисов и Нинова

Спорът между лидерите на ГЕРБ и БСП се превърна в пиарски дебат. В словестна битка се хвърлиха шефът на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева и Севделина Арнаудова, която бе шеф на пресслужбата на Министерски съвет. В спора се включи и оглавяващият пресцентъра на ГЕРБ Никола Николов.

"Заради многобройните обаждания, които получих по повод дебата Корнелия Нинова- Бойко Борисов - не беше постигнато съгласие за такъв, защото ГЕРБ не смеят да покажат лидера си сам срещу Нинова. Искат дебати с лидери и експерти в един и същи ден. Може би целта е да стане говорилня и да се размие отговорността на лидера, написа във фейсбук профила си Жанет Пашалиева..

Корнелия Нинова прие да има и дебат между експерти, но дебатът очи в очи с Борисов да е отделен, в различен ден.

Направете си извода- кой бяга и кой не иска да поеме лидерска отговорност. Хората очакват дебат между лидери. Експертите на двете партии вече сме ги виждали в дебат", завършва Пашалиева.

В отговор под поста Севделина Арнаудова, която бе шеф на пресслужбата на Министерския съвет,  я попита кой лъже: "Жанет, на срещата с трите телевизии ти предложи дебат между екипите и след това дебат между Борисов и Нинова. Кой лъже и кой се отказва? Дебат Борисов срещу Нинова е възможен още утре в 19.30ч. в НДК, той ще бъде там, както вече заявихме според предложението на трите тв. Екипите също ще чакат своите колеги за отделен дебат утре вечер на същото място!".

Шефът на пресцентъра на ГЕРБ Никола Николов също се включи: "Точно така. И представителите на трите медии бяха там и чуха съгласието на БСП".

Отговорът от шефката на пресцентъра на БСП бе: "Никой не се отказва. Видя се, че форматите в един ден се смесват - единият да влиза, другият да излиза....не е сериозно. А какво се говори на срещите- има предложения, после се вижда как се интерпретират те, следва позиция след интерпретацията....затова са преговорите. Това е процес, а не просто един разговор". "Съгласие на БСП не е имало. Обсъдени са предложения. Считайте за позиции само писмените".

Коментарите под публикацията на шефа на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева. СНИМКА: Фейсбук
Коментарите под публикацията на шефа на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева. СНИМКА: Фейсбук