Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Футболистът и шоумен гостува на любимата си Биляна в Цюрих. Двамата посетиха един от най-скъпите ресторанти в града.

Един от най-талантливите български футболисти за всички времена Валери Божинов си организира екскурзия до Швейцария по случай 31-вия си рожден ден.

Доскорошният футболист на “Партизан” в момента си търси нов отбор и покрай преговорите с кандидатите да го имат в състава си, Валери реши да се разходи до Цюрих. Дестинацията съвсем не е избрана случайно. Там от години живее семейството на любимата му Биляна.

Валери очевидно здраво е хлътнал по екзотичната сръбкиня, която е популярна в Сърбия покрай авантюрите си и с други известни футболисти. В началото поне Божинов твърдеше, че с Биляна са за купона и на този етап няма нужда от сериозна връзка. Напук на тези му декларации, бившият национал здраво хлътна по красавицата и спря да обръща внимание на другите жени.

Самата Биляна очевидно също не е безразлична към емоциите на Валери. Преди няколко месеца тя го заведе за първи път в Цюрих, за да го запознае с фамилията си. Интересното е, че приятелката на Божинов не е от класическите златотърсачки, които гледат да се приютят под крилото на богатия ритнитопковец и да му смучат спестяванията. Биляна произхожда от богато семейство и няма нужда от парите на Божинов. Напротив, тя често му прави скъпи подаръци и се натиска да го черпи по заведенията.

Със сигурност този път ще плаща Валери, тъй като е получил достатъчно луксозен подарък за 31-вия си рожден ден. Двамата с Биляна посетили един от най-скъпите ресторанти в Цюрих, а след това се преместили и в една от най-актуалните градски дискотеки.

По случай рождения му ден верните фенове на Божинов припомниха, че той наистина е един от най-талантливите футболисти в българската история, който обаче по различни причини не успя да доразвие потенциала си. Валери беше футболист на отбори от ранга на “Фиорентина”, “Ювентус”, “Манчестър Сити” и “Спортинг Лисабон”. Общата сума на всичките му трансфери достига до 30 млн. евро.

Валери обаче така и не успя да се откаже от светския живот, който до голяма степен му попречи да се изкачи на футболния връх.

Дори и сега той продължава да е всеизвестен шоумен, а последните му изяви на песента на Цеца Величкович – “Трепни”, буквално взривиха социалните мрежи и отново го направиха един от най-известните хора в държавата.