Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни е добре да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансовите си вложения. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори. От понеделник изчакайте търпеливо настъпващите промени, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари, ако искате да си спестите загубите. Деловите срещи ви носят разочарование. Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор, който се налага да подпишете, като четете и най-дребния шрифт, особено ако е свързан с финансиране. Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали период е подходящ. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително. Тактът и търпението са ви от полза. В края на седмицата се усамотете и анализирайте постигнатото.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве. Податливи сте на травми и простуди. Ако усетите неразположение, не пренебрегвайте появилите се здравословни проблеми и потърсете съвет от специалист.

ЛЮБОВ Очаквайте среща и запознанство, което ще се окаже с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени, ако имате семейство. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си.