Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата на неотложна работна среща няма да успеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате въпреки трудностите, които имате на работното място. От понеделник бъдете разумни. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех дори и ако сте добре подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност ще успеете да постигнете успех. Не пропускайте допълнителните доходи. Не ви препоръчвам да смените изцяло работата си или деловите си партньори, но не оставяйте без внимание печелившите делови предложения. Не вземайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. В края на седмицата е възможно влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми заради разсеяност, въпреки това са възможни здравословни проблеми и усложнения. Обърнете си сериозно внимание, за да ги избегнете.

ЛЮБОВ Семейните да не изневеряват, ако са възстановили хармонията в отношенията си. Ако сте скъсали с интимните си половинки, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.