Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От петък сте напрегнати и нервни, с променливо настроение. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си. От понеделник се пригответе да предприемете промени, които са планирани от вас преди време, но незнайно защо ги отлагахте. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си. Избягвайте непланираните срещи и излишните разговори, както и работа с финансови документи. Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Заемете се с рутинната си работа и не рискувайте. Не допускайте провал, след като сте пожънали небивал успех. Успехът в края на седмицата си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата. Изпълнявайте преките си задължения на работното място, но така, че да не засегнете колегите си заради липса у тях на вашето упорство.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве и на спокойствие, но сте склонни към депресивни състояния. Възможно е обостряне на хронични заболявания заради нервен срив и травми. Можете да ги избегнете.

ЛЮБОВ Не е изключено да пропилеете седмицата в разрешаване на семейни проблеми. За да срещнете половинката си, ви съветвам да приемате хората такива, каквито са. Създайте хармония в интимните си отношения.