Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата обмислете и планирайте предстоящо провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения. Не е изключена подкрепата на влиятелни личности. В дните от понеделник до края на седмицата не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежа ви към запознанства и срещи, е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в задачите си. Защитете позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Пътувайте! Пазете се от кражба на пари на улицата, особено ако излизате от банка. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми дори и на роднини. Преди да търсите удовлетворение от проявеното милосърдие, преценете дали постъпвате правилно.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро. Въздържайте се от всичко, което може да ви навреди. Избягвайте спиртните напитки и храните, за които знаете, че дразнят стомаха ви, особено при хронични проблеми.

ЛЮБОВ Личните отношения са проблемни, но не се опитвайте да ги оправяте, като заведете близките си на ресторант. Няма да постигнете нищо. Отложете поканите за гостуване. Предпазвайте се от запознанства.