Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От началото на седмицата емоцията ви пречи на напредъка в работата и ви създава сериозни трудности в общуването. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото.

От понеделник отново ви предстоят нелеки дни, но ако работите с вашите колеги, успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви е повод неприятели да ви вредят с интриги. Не вземайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. Разчитайте предимно на себе си. От вас зависи да превърнете в успех неочакваностите. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Преди да се доверявате на поднесената ви информация, я проверете лично. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите, а инатливо напирате да ги осъществите. В края на седмицата деловите срещи са успешни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Предупреждавам ви, че сте податливи на простуди и инфекции. Не пренебрегвайте здравословния начин на хранене. Пазете се от всичко, което може да навреди на физическото ви състояние.

ЛЮБОВ Късметът не е с вас заради проблеми в личните отношения. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия само защото някой ви е привлякъл с чара си, за да не страдате.