Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

30-годишният Георги, който по професия е техник-поддръжка в голяма фирма в България, в момента е топжиголо в страната. Младежът заработва минимум по 2000 лева на месец от сексласки с жени и мъже на различна възраст.

Пред "168 часа" той разказа, че това му било хоби, с което се разтоварвал в свободното си време, но парите, които изкарвал, били предостатъчни. Въпреки това не се отказва от професията, която е специализирал - "Компютърни системи и технологии" в Техническия университет в София.

"Всичко започна на шега. Приятели на майтап ми казаха, че точната професия за мен е жиголо. Те знаеха, че обичам да опитвам нови и луди неща и съм достатъчно разкрепостен за това", разказа младежът.

Така той решава да си пусне обява в сайт за такива услуги, като качва кратко описание и свои предизвикателни снимки, поставяйки цена от 100 лева.

"Мъжът ви ви е изневерил, не Ви напуска досадният спомен? Върнете му го и се позабавлявайте."

Остава обаче изненадан от факта, че го търсят повече мъже, въпреки че изрично е написал, че предлага ласки само за жени.

"Бях споделил, че мога само и единствено да бъда с дами. 2 часа по-късно получих обаждане от мъж. Оказа се, че в следващите месеци десет пъти повече представители на силния пол ме търсеха, но аз им отказвах. В един момент си казах колко ли пари губя по този начин и реших да опитам, но само и единствено като активен партньор", разказа още Георги.

Той променя старата обява, като условието е цената за мъже да е двойно по-висока - 200 лева. Оттогава 30-годишният мъж работи около 15 дни в месеца и се среща с различни типажи. Така например първата му среща с мъж била с 35-годишен столичен бизнесмен, който крие от своята приятелка породилото се у него желание за интимни ласки и от силния пол.

"Той ме посрещна и вървяхме около 15 минути до дома му, тъй като клиентите винаги ме посрещат и ме водят до адреса си - казва жиголото. - По пътя ми разказваше за своята успешна кариера и сподели, че крие тези свои пориви към неговия пол от приятелката си. Минахме през магазин и той напазарува алкохол, ядки и всичко необходимо за една вечер в приятна обстановка. Не можете да си представите в каква кооперация живее. Апартаментът беше огромен, а таванът светеше в различни цветове. Камината беше дигитална, включваше се с едно копче на дистанционното."

По думите му той не е чувствал притеснение, докато клиентът не му споделил, че има желание да е активен. Тогава Георги категорично отказал и решил да си тръгне, но бизнесменът го спрял. Казал му, че няма проблем и да е пасивен, стига да запази дискретност.

"Тук е интересната част. Повечето мъже, с които съм бил, да не кажа почти всички, си имат сериозна връзка с жена. Половинките им дори и не подозират, че се разнообразяват по този начин и че имат такива желания", обясни Георги.

Дамите също не оставали по-назад и редовно изумявали жиголото със своите странни фетиши. Така например с него се свързва 40-годишна софиянка, която си пада по BDSM, т.е. доминантството, задушавания и агресия в секса.

"Когато отидох на адреса, тя ми каза, че не иска никакъв секс, а само да бъда неин роб. Просто не го очаквах. Всичко започна стандартно, само със събличане. След което дамата извади намордник и го постави на врата ми. Бях втрещен от това.

Започна да ме разхожда из дома си на колене като куче, докато тя беше само по жартиери и токчета След това извади от шкафа си до леглото различни сексиграчки, сред които верига с катинар и вибратори с различни размери. Аз отказах да използваме вибраторите и бях подчинен на веригата, която бе масивна и с нея върза мъжкото ми достойнство", разказа още той.

Неочаквано за него било това, че тя запалила свещ и започнала да капе с нея по татуировката, която имал в горната част на бедрото си. Боляло го, но не крие и че започнало да му харесва след първите 20 минути.

Клиентките на Георги са от всякаква възраст. Звънят му и пенсионирани учителки, които го посрещат с вкусни гозби. 

"Когато пристигнах при една възрастна жена, която е вдовица от години и синовете й са в чужбина, бях приятно изненадан. Тя вече беше започнала да приготвя вечеря за двама ни - мусака. Нахранихме се и отидохме в спалнята, при което съвсем неочаквано токът спря. В тъмното тя ми каза, че поне тази вечер ще има кой да я пази, засмяхме се. Свърших си работата и дори реших да преспя в тях, а не да си тръгвам. Честно казано, не помня колко пари й взех, тъй като това не беше важно.

Понякога, когато аз самият съм доволен от срещата и ми е било приятно, не държа толкова на точна сума, колкото и странно да звучи", споделя Георги.

След като вижда, че в този бизнес жъне успех, жиголото прави свои визитки и личен печат. Върху тях изписва името, професията, цената и телефонния си номер.

Започва да ги носи навсякъде със себе си и дори поставя печата си на касови бележки в заведения, които посещава. По думите му всички негови приятели и по-голямата част от колегите, с които работи във фирмата, знаят за неговата втора професия и нямат никакъв проблем с това.

Интересното е, че визитките на Георги са на три езика - български, немски и чешки, тъй като имал и опит с чужденци. Това станало по време на командировката му в Германия. Преди две години той бил изпратен за 10 месеца в Лудвигсбург, където също решил да пробва своя късмет във втората професия.

"Масово германци на всякаква възраст търсят момчета за секс без значение от националността - казва Георги. - Интересното е, че такъв германец можеш да намериш и в т.нар. еротични кина. В България няма такива и почти никой, с когото съм говорил, не е чувал за тях.

В Германия те са страшен хит, много са актуални там и се посещават и от двата пола. Еротичното кино, намиращо се в град Лудвигсбург, се състои от пет зали с различна големина - най-голямата е залата с по 100 места и 4 малки стаи - кабинки, в които можеш да се усамотиш с някого. В това кино няма холивудски филми, а само стандартно порно между мъж и жена. Помислено е и за хомосексуалните, в определени дни залите работят само за тях. Този вид кино съществува в Германия от 2004 година насам.

По думите на Георги, за да прекараш цял ден в тази обстановка с възможност да посетиш различни зали, трябва да платиш цена от 12,50 евро. Малките стаи пък били с различни удобства. В тях имало голяма плазма и диван, върху който можеш спокойно да се излегнеш. Когато оставиш вратата отключена, това било знак, че приемаш компания, с която да си поделите времето и мястото заедно.

В тях имало голяма плазма и диван, върху който можешспокойно да се излегнеш. Когато оставиш вратата отключена, това било знак, че приемаш компания, с която да си поделите времето и мястото заедно. 

"Първия път, в който посетих киносалона, без да съм го планирал, се оказа ден, отворен само и единствено за мъже. Аз бях най-младият от всички, а останалите на възраст от 50 плюс. Усамотих се в малка стая, в която нямаше никого, но без да заключвам, за да покажа, че желая компания - казва Георги. - Веднага ме посети един на видима възраст от 60 години. Без да говорим абсолютно нищо и дори без да се запознаваме, влезе и падна в краката ми, като започна да прави съответните неща.

Когато приключи, стана и си тръгна, а аз забелязах, че през цялото време сме имали публика, която е наблюдавала от отворената врата. Бяха двама мъже, които също си тръгнаха. Явно това там е нещо нормално. За мен не беше никакъв проблем и не съм се карал с тях", споделя още 30-годишният.

Докато бил в Германия му се случило да посети такива еротични салони още два пъти, като всеки път имал различно преживяване. Така например втория път попаднал на стая, чиято врата имала дупка в средата, а от другата й страна стоял човек, който не се вижда. След което жиголото бил подканен да си пъхне мъжкото достойнство там.

На третия път в големия салон се редил на опашка, за да получи ласки от две чисто голи жени на средна възраст. На входа на салона имало завеса, а преди да бъде допуснат вътре, човекът, намиращ се отпред, викал по двама мъже едновременно вътре.

Влизайки вече, видял един човек, който стоял прав с камера в ръце и заснемал всички порносцени между мъже и жени.

"Нямам идея какво са правили със записа, но ми беше интересно просто да опитам, за да видя какво е. Хареса ми като изживяване, беше нещо ново и съвсем различно за мен. Все пак го правех за първи път, докато ме снимат.

Дори да е качено в някой немски сайт, аз нямам проблем с това, а и жените вътре бяха достатъчно красиви. Така май съвсем случайно станах и герой в порнофилм в Германия. Разбира се, точно за това не съм сигурен и само преполагам,че естанало така", разказа още с усмивка Георги.

Смешното е, че престоят в Германия бил свързан с обучението му като компютърен специалист. "Още първия ден един от моите колеги българи, с които заминахме заедно на обучението, даде мои визитки на шефа ми италианец, живеещ от дълги години в Германия. Той събра целия екип с хора от различни националности и им раздаде моите визитки. Голям смях падна, те стояха дори на шефското бюро.

Никой от колегите не ми се обади. Всички го приемаха с усмивка", споделя още той. Първия си клиент в чужбина срещнал на една от междинните спирки на метрото в Германия.  Усамотил се с него в една от тоалетните, като преди да започнат, Георги му подал визитка, а германецът му оставил всичките пари, които имал в себе си. Въпреки че те не били много, само 100 евро, младежът не се ядосал, защото прекарал добре.

Георги посетил и един от суинг клубовете в Щутгард, където платил за вход 80 евро. Престоят можел да продължи до 4 часа. Тези пари включвали шведска маса с най-различни ястия и плодове, които дори не били сезонни. Имало сауни, джакузита, както и ласки от всякакъв тип в зависимост от желанията на клиентите, заплатили сумата.

Не пропуснал да се разпише и в публичен дом, намиращ се в Лудвигсбург, където срещнал и наша сънародничка ромка.

"Къщата беше добре направена, като на първия етаж имаше рецепция и там си седяха сутеньорите на момичетата. Платих 30 евро за цял ден с опцията да си избера сам момичето.

Качвайки се на втория етаж, имаше и от двете страни по пет стаи, като пред всяка чакаше дама и ти решаваш при коя да отидеш. Имаше от всякакви националности - молдовки, мулатки, рускини, бразилки, но ми направи впечатление, че най-много бяха румънките. Всички бяха до 25-годишни. 

Влизайки в една от стаите, видях две момичета и едното се оказа българка. Веднага си намерихме обща приказка, която продължи дълго време. Каза ми, че изкарва добри пари там, доволна е от тях и са достатъчни да поддържа висок стандарт. Отчитала съвсеммалко на сутеньора на долния етаж. Аз лично не съм правил нищо с нея", спомня си младежът.

Към днешна дата Георги си има сериозна приятелка. Двамата се разбират чудесно. Момичето знае за втората му професия и не се притеснява от този факт.

"Не се срамувам и не го крия, освен от родителите ми, защото не би им станало приятно. Доволен съм и ми върви. Познавам и доста хора, които работят така в чужбина. Няма лошо, изкарват добри пари, но се крият и не казват. В другите държави, когато кажеш, че си жиголо или проститутка, никой не гледа с лоши очи на теб, нито пък те съди за нещо. Искам да кажа,че всички мои приятели ме подкрепят и дори ме карат всеки ден да им разказвам какви срещи съм имал. Много се забавляват с това", споделя още той.

Наскоро си направил визитки и за Чехия, тъй като му предстои пътуване. Визитата ще е нещо като обмяна на опит, защото негов близък приятел, който работел там, се оказал също жиголо. "Сподели ми, че изкарва големи суми. По негови сметки Чехия била една от страните, в които от това можеш да забогатееш страшно много. Там не жалят финанси за секс. Дават всичко възможно, за да си намерят някого, особено чужденец. Може би друга такава държава е Дубай. За там също съм чувал, че валят големите пари и всички се прибират с огромни суми", обнадежден е Георги.