Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След невероятния успех на "101 отбивки" и "Нови 101 отбивки" прекрасният тандем Иван Михалев и Елина Цанкова ни повежда на ново пътешествие из страната. Този път фокусът е романтика и любов. Книгата отново предлага превъзходни фотографии, изчерпателна информация за познати и непознати места, точни инструкции как се стига дотам, полезна информация за възможности за храна и настаняване, както и интересни варианти за разходки, преходи или просто почивка сред природата.

Авторите споделят: "С вълнение ви представяме третата ни книга "101 романтични места в България". Казват, че цифрата три е магическа. Не знаем дали е така, но този път сме ви подготвили нещо специално. Нещо красиво, вдъхновяващо, истинско и - надяваме се - полезно за вас. Маса за двама на брега на морето. Дегустация на вино сред ароматни лозя. Приключения в дивата красота на планините далеч от шумотевицата на града. Почивка с коктейл в ръка сред сенките на бели балдахини. Или разходка сред градините на бляскавите дворци от миналото. Представите на хората за романтика са много различни. Но едно е сигурно - има места, които могат да ви накарат да се влюбите. Не просто в красотата на природата, но и в човека до вас. Те притежават особена магия, която трудно се описва с думи, но се усеща, когато сте там. 

Защо да чакате специален повод? Стягайте багажа и прегърнете пътя. Обичайте се. Изживейте миговете свобода. България е пълна с места, които си струва да споделите с любимия човек. Имаме 101 причини да смятаме така."