Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Погрижете се за обогатяване с нови знания в началото на седмицата. Очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно. Бъдете добронамерени на работното място и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал, не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия. От понеделник ви предстои период, изпълнен с противоречия в отношенията. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Не провеждайте бизнес разговори и не обсъждайте нови проекти. Гледайте реално на постиженията си и осъзнавайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ви пречат да видите възможните удари отстрани и да се предпазите. Професионалните ви успехи и задграничните ви гости събуждат завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве, но сте депресирани заради личните си проблеми и липсата на добро настроение. Възрастните представители на знака да проведат профилактика, ако имат хронични заболявания.

ЛЮБОВ Неприятностите ви в семейството ви са свързани с нежеланието ви да се посъветвате със специалист къде детето ви да продължи образованието си след края на тази учебна година. Пазете се от нова сексуална връзка.