Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЪВ: Несподелена любов

Работа: През първите месеци на 2017 година се отдавате на мечтите и фантазиите си. Не се учудвайте, ако пропилеете дните си в очакване на чудеса, които няма как да ви споходят, особено ако ги бленувате в леност в периодите, добри за активна работа, а се впуснете да работите импулсивно и емоционално във времето, когато Меркурий е в своето ретроградно движение и обещава провал. Доверете се на здравия си разум и не инвестирайте преди април, август и декември. Ще загубите вложените пари. През януари, март, юли, септември и ноември всички договори за съдружие, финансиране, разширяване на вашия бизнес ще бъдат печеливши и ще ви донесат възхитата, но и завистта на мнозина неудачници, мечтаещи да са на вашето място. През януари и септември не проявявайте прибързаност, за да не си създадете проблеми заради грешки при ново договаряне на бъдеща съвместна или самостоятелна дейност, но обвързана частично с ваши бивши партньори.

Здраве: През 2017 година сте в състояние да съхранявате здравето си стабилно, ако не се поддавате на емоцията и на кулинарните изкушения, обилно полети с алкохол, особено в летните месеци. Здравословните проблеми ви дебнат през първите седем месеца на годината, постоянно главоболие и проблеми с кръвното и очите. Рискувате заради лакомията си и желанието да опитате от всички на масата да увредите сърцето си. Бъдете отговорни към себе си в дните, в които Луната е във вашия знак.

Любов, семейство, деца: През 2017 година сте орисани да се влюбвате, особено през първата половина на годината, и да страдате от несподелена любов. Дебнат ви проблеми в семейните отношения през април, август и декември, които за някои от вас ще стигнат до решение за развод, но взето от вашата брачна половинка. Стремите се към стабилност в брака, ако сте създали семейство, и към хармония в отношенията у дома и с партньорите ви, ако сте несемейни. Не превръщайте любовта в стока, ако не сте семейни и на всяка цена сте решили да си купите брачна половинка, защото разочарованията ще са мълниеносни и вашата година на Слънцето, ще ви зареди с горчилката на измамата, но по ваша вина. Ако сте решили да създавате семейство, сторете го през януари, март, май, юни, юли, септември или ноември.

Коментара ()

Вашият коментар