Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАК: Задгранични пътувания

Работа: От февруари до юни 2017 година бъдете готови за много работа, дори и на моменти да ви обземе мързелът и да ви се иска да захвърлите всичко и да си почивате. Дори и когато сте уморени, но сте длъжни да приключите с важна служебна задача, трябва да си наложите търпение и да не допускате провал. Не се колебайте да приемете предложенията за задгранични пътувания през първата половина на годината, защото те ще ви помогнат да разгърнете потенциала си, колкото и да не ви се вярва. Начинанията са забранени през януари, март, май, септември и ноември, за да не се провалите. Съветвам ви през януари май и септември да си давате повече почивка, а ако това е невъзможно, да сте предпазливи и да отлагате всички делови срещи, свързани с финансови въпроси, отнасящи се до мащабни вложения. Не пропускайте да се съобразите и с ретроградното движение на Меркурий и забраните, които налага планетата, за да избегнете провал и тежки емоционални драми.

Здраве: Ако допуснете преумора в първите месеци на годината, ще се чувствате отпаднали, апатични и без хъс за работа. Ако имате пред себе си цел, която задължително трябва да постигнете, сте здрави и изпълнени с желание за живот. Ако обаче не получавате признание, тогава сте застрашени и от депресия, и от наднормено тегло, защото притъпявате притесненията си, като се отдавате на хапване до преяждане и пийване. Съветвам ви да не се напрягате при намаляваща Луна. Избягвайте алкохола и храната от улични сергии през топлите месеци, особено в дните, в които Луната е във вашия знак.

Любов, семейство, деца: През първата половина на годината доказвате. Това унизително поведение може да ви коства срив на отношенията. Семейните представители може да се окажат подвластни на неприятни промени през втората половина на годината. Предпазвайте се от изневери и невинни флиртове, които могат да се превърнат в причина за криза в семейните отношения. Някои от несемейните ще се изкушат да сключат брак по сметка в първата половина на годината през февруари, април и юни. През втората половина на годината хората, все още търсещи своята половинка, ще се влюбват често и импулсивно ще сключат брак. Добрите месеци за създаване на семейство са февруари, април, юни, октомври и декември.

Коментара ()

Вашият коментар