Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТЕЛЕЦ: Изпитание

Работа: Работа няма да ви липсва, дори ще е повече от обичайното. Не допускайте да ви омайват да инвестирате тук или там, но в чужди проекти, особено през юни. Галят егото ви с това привидно “доверие” към вас, но допуснете ли грешка, дълго ще влачите последиците. През януари, февруари, септември и октомври ще увеличите приходите си и ще се издигнете на нов професионален връх. С детайлен анализ и при желание може да инвестирате във втората половина на януари и през февруари, а също през септември и в първата половина на октомври, за да избегнете влиянието на ретроградния Меркурий. През юни трудностите са причина да се откажете от начинанията и да отхвърлите изостаналите си задачи. Не пропускайте срещи със задгранични партньори през април, май, юли и декември. Ако прецените, че е във ваша полза, подпишете договори за сътрудничество.

Здраве: Здравето ви е зависимо от вашето настроение. Грижете се добре за себе си през март, юни и ноември и не позволявайте на емоцията и нарочните препятствия да ви навредят заради нервно напрежение и потиснатост. Длъжни сте с особено внимание да пазите здравето си в критичните дни, когато Луната е във вашия знак. Предпазвайте се от простуди на дихателните пътища през пролетта и есента, от проблеми с щитовидната жлеза в дните и месеците на пренапрежение.

Любов, семейство, деца: През 2017 година Съдбата ви подлага на изпитание, за да провери силата на вашите чувства, умението ви да сте отговорни в личните отношения. Ако сте създали семейство и живеете добре, но нещо сякаш ви липсва, вместо да търсите съвети от приятели и съседи, които ще ви навредят, или да се впускате в изневери, говорете с половинката си. Несемейните да бъдат внимателни, ако са решили да изберат партньор за сериозна връзка. Не е изключено да се разделите с интимната си половинка, ако връзката ви се е изчерпала. Януари, април, май, август, септември и декември са подходящи за сключването на брак.

Коментара ()

Вашият коментар