Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: Неустоим чар

Работа: Използвайте първите три месеца на 2017-а, за да стабилизирате постигнатото през предходната година, да направите професионални промени, да смените, ако имате желание, вашата работа и да заработите достатъчно за финансовата си сигурност. През следващите месеци не прахосвайте спечеленото. Очакват ви трудности през юли, когато са забранени инвестициите. През август е време да пътувате и да създадете задгранични партньорства или да разширите бизнеса си и зад граница. Забравете прибързаността и импулсивните решения през април и май, а през юни внимавайте при запознанства с привидно интересни хора, които обаче не са добронамерени и целят да ви използват. Бъдете уверени в способностите си и с доза мнителност приемайте новите предложения. Не пропускайте да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий, когато не бива да подписвате договори и да инвестирате, да сменяте работата си или да се обвързвате в съдружие.

Здраве: Здравето ви като цяло обещава да е стабилно. През март, април, юни, юли и декември сте застрашени от нервно напрежение и травми не само на главата, а и на костите и ставите. Не претоварвайте очите си с работа пред компютъра. Не забравяйте, че движението е здраве. Тези съвети важат с пълната си сила за цялата година и особено в дните, когато Луната е във вашия знак.

Любов, семейство, деца: През годината лъчите съблазън, бликате от чар, трудно може да ви се откаже да започнете интимна връзка. За вас сексуалната наслада е мечтана, но може да ви донесе и доста неприятности. Забравете желанието си да флиртувате и да изневерявате през януари, юни, август и най-вече през декември, за да не се окажете самотни и изоставени. Ако не сте семейни, имате шанс да срещнете подходящ партньор през януари, април, юни и септември. Брак може да сключите през януари, февруари, март, юни, септември.

Коментара ()

Вашият коментар