Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Независимо дали ни харесва, или не, времето не е наш приятел. Докато сме млади, този факт не ни тревожи особено, но след 40 вече ни става все по-трудно да го игнорираме. Сутрините, в които откриваме поредната бръчица и вече няма как да се заблуждаваме, че е от смях. Вечерите, в които откриваме, че вече не можем да танцуваме бурно като по-рано. Кожата, която се отпуска – отначало почти незабележимо, а след това все по-забележимо. Ставите, които започват да проскърцват като ръждясали панти. Всички онези белези от битката с времето, които се наслагват върху нас с годините.

Има битки, които са неизбежни, и загуби, които са неизбежни. Но всеки добър войн знае, че щетите могат да се минимизират, ако има на своя страна силен съюзник. В тази битка съюзникът се нарича колаген.

Напоследък доста се говори и пише за ключовата роля на колагена за запазването на младостта по-дълго – не само отвън, но и отвътре. Колагенът е този белтък, който отговаря за еластичността и гъвкавостта на тъканите и по правило се синтезира от клетките на съединителната тъкан, но с течение на времето производството му намалява. Следствие от това са бръчките, отпуснатата кожа, износените ставни хрущяли. Допълнителни фактори, които оказват негативно въздействие върху синтеза на колаген са прекомерното излагане на слънце, пушенето, консумацията на много захар.

Добрата новина е, че колагенът може да се внася в организма и отвън – под формата на козметика и на хранителни добавки. Ползите от него са неоспорими.

На първо място, възвръща стегнатия и еластичен вид на кожата и съдейства за естествения процес на регенерация на кожните клетки.

На второ място, възвръща подвижността на ставите, грижейки се за сухожилията и ставния хрущял, като по този начин улеснява движението и премахва сковаността и подуването. Според изследванията, колагенът може да подпомогне дори лечението на ставни заболявания като остеоартрит.

По-здрави нокти и зъби? Колагенът ще помогне и тук, тъй като участва не само в изграждането на кожата и костите, но и на ноктите и зъбите.

С изтъняването на кожата, стриите и целулитът стават по-видими, но допълнителният колаген може да реши този проблем. По-плътна и еластична кожа означава по-малко белези.

Колагенът се грижи и за храносмилателния тракт. Той успокоява червата и заздравява увредената лигавица при синдром на пропускливите черва, помагайки на организма да разгражда пълноценно белтъците и да се справя с токсините.

Това са само някои от „суперсилите“ на колагена. Като добавим и свойството му да намалява тревожността и да подобрява качеството на съня, вече можем да разберем защо е целият този шум около него.

Тук обаче идва един важен въпрос – от всички видове колаген, които се предлагат на пазара, кой е този, който няма да ни подведе, този, който не е просто маркетингова уловка, нашият реален, силен съюзник срещу стареенето? Ето го и него – INVENTIA.

Ще попитате с какво точно колагенът INVENTIA е по-добър от всички останали. Ще ви отговорим с една дума – той е жив. Това е напълно натурален и истински продукт, немодифициран и нехидролизиран, което е огромното му предимство пред всички останали сурогати на пазара. На практика, той е идентичен с този, който естествено присъства в човешкото тяло и поради това действието му е много по-силно. Произвежда се чрез много деликатен процес и представлява комбинация от няколко съставки, включваща още млечна киселина, каприлил гликол и пречистена вода. Всички тези компоненти имат решаваща роля в борбата с възрастта.

Колагенът INVENTIA се понася изключително добре от кожата, не предизвиква алергии и дразнене, има висока степен на абсорбиране, видимо подобрява хидратацията, ускорява обновяването на епидермиса и най-важното – стимулира кожата да произвежда свой собствен колаген.

Освен в чист вид и включен във висококачествена бяла козметика, колагенът INVENTIA се предлага и като хранителна добавка, под формата на капсули за пиене. По този начин той запазва младостта ви не само отвън, но и отвътре, защото красотата започва от здравето.

Независимо дали ще изберете колаген за козметични цели, или за цялостно възстановяване на организма и системите (а най-добре и двете), трябва да знаете едно – INVENTIA няма да ви предаде, защото функционира на честотите на вашето тяло. По-млади и по-здрави за по-дълго време? Вече е възможно. Когато човек намери силен и верен съюзник, всичко е възможно. А вие току-що намерихте вашия.