Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Според статистиката само за месец варненци стават жертва на повече от 500 обира! В това число влизат само кражбите в домовете. Крадците стават все по-вещи в отключването на всеки тип брава, особено ако ключалката е от по-нисък клас на сигурност.

Не е тайна, че най-често човек се замисля за по-сериозни мерки за защита на дома си едва, след като стане жертва на злодеяние. Също така е всеизвестен факт, че много малка част от пострадалите успяват да си върнат откраднатото.

Сейфът е идеалния начин за съхранение на всичко важно за Вас.

Почти всички банки у нас имат обществени трезори и предоставят сейфове за употреба на физически или юридически лица. Но един сейф в дома би затруднил достъпа на крадците до ценностите и парите Ви.

Преди да закупите сейф за дома, трябва да определите какво точно бихте искали да съхранявате в него и съответно бюджетът, който бихте отделили за такъв продукт. Хубаво е да се допитате до някоя професионална фирма производител и дистрибутори на сейфове, какъвто е онлайн магазинът за сейфове SEIFOVETE.com.

Висококвалифицирани специалисти ще Ви посъветват кой е най-подходящият и сигурен сейф според Вашите изисквания. Доверете се – тяхната препоръка ще ви гарантира спокойствие за Вашите вещи, дори и когато не сте в дома си. От SEIFOVETE.com съветват винаги да се интересувате за гаранционен срок, особено ако планирате закупуването на по-скъп продукт като огнеупорен или усилен сейф. Не забравяйте, че по-евтиното често излиза по-скъпо!