Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снежана Първанова е правилният избор за Дебелец. С това послание се обърна Даниел Панов към десетки жители на съседния на Велико Търново град, който бе сериозно засегнат от наводнението през 2014 г.

„От вас зависи да излезете и да гласувате, да не оставяте други да определят кой да управлява Дебелец. Тук досега не се е случвало нищо. И не защото кметът ви бе от БСП, а защото липсваха проекти от него, които да получат средства по програмата на Община Велико Търново „Местни Инициативи”. Гарантирам, че кандидатът ни Снежана Първанова има визията, енергията и волята да имате видими резултати”, обяви в Дебелец Даниел Панов – досегашен кмет на община Велико Търново и кандидат на ГЕРБ за втори мандат. 

Панов подчерта, че никога не е делил кметовете и хората според политическите им пристрастия. „Това могат да го потвърдят кметовете на редица населени места, като например Леденик. Там, където има проекти и идеи, работим ползотворно и има резултати”, обясни Даниел Панов. Като пример за добро сътрудничество той посочи и Килифарево.

„Вие бяхте първият, който се отзова, след като ни връхлетя природно бедствие през миналата година”, обърна се към Даниел Панов Величка Любенова от Дебелец. Думите й бяха подкрепени от още десетки жители, чиито домове са разположени по залятата от р. Белица ул. „Христо Смирненски” и в съседство.

В Дебелец благодариха на Панов, че градът е получил средства от фонд „Солидарност”, за да могат засегнатите от стихията улици да бъдат възстановени. „Поръчал съм на ВиК-дружеството да смени не само водопроводите, но и канала за отпадни води”, каза кандидатът за кмет на община Велико Търново. 

Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление