Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Призовавам опонентите си мъже на публичен дебат пред очите на видинчани". Това заяви кандидатката за кмет на община Видин Росица Кирова, издигната от коалиция "Единни за промяна".

От екипа на "Единни за промяна" отправят покана към всички кандидати за кметове на община Видин за дебат в последната седмица на предизборната надпревата.

"Хората да ни чуят, да ни видят. Да си поговорим за това какво трябва да се случи оттук-нататък. Затова кой и как смята да управлява общината и дадем възможност на видинчани да вземат своето решение. Правилното решение. Защото този кандидат, който не може да се обоснове и чиято мисъл тече бавно, то той трудно може да управлява бързо. А времето бързо тече", каза Кирова.

От "Единни за промяна" са категорични, че видинските граждани трябва да имат възможността за директен контакт с кандидатите за кметове, на които свободно да задават своите въпроси.

"Сега не е време за приказки и за легенди, а за битка на идеи, защото предстои да се реши как ще се управлява Видин през следващите четири години. Точно затова искам да направим този предизборен диспут с моите опоненти, за да може, ако те имат някакви въпроси, да ми ги зададат лично. Да имат мъжеството и достойнството да не говорят зад гърба ми, а да застанат срещу мен с лицето си и да ме погледнат в очите", подчерта Росица Кирова.

Единствената жена кандидат за кмет на община Видин заяви, че, за разлика от своите опоненти, не се страхува да се среща с хората. "Аз се раздавам на всяка една среща с моите съграждани. Нашата цел е да спечелим битката за душите на хората и за мен, и за моите приятели от "Единни за промяна" всяка една душа, запалена за промяната, е важна и ценна", допълни Кирова.