Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-скандалният риалити формат "Биг брадър" отново успя да възмути зрителите пред малкия екран и да провокира вълна от възбудени коментари относно изключително атрактивните участници.
Още със старта на шоуто продуцентите успяха да предизвикат и шумен скандал, отприщвайки гнева на футболиста Валери Божинов. Бившият съпруг на Николета Лозанова е побеснял, след като хомосексуалистът Кристиян Стойков заяви в своята визитка, че е бил интимен с него и е останал изключително впечатлен от надареността му.
Нападателят на "Партизан" и неговият адвокат се готвят да заведат съдебно дело срещу телевизията по всички възможни параграфи, ако Божинов не получи публично извинение и опровержение на твърдението за интимна близост между него и 21-годишния модел и бивш попфолк певец.
 Готовността на футболиста изобщо не плаши продуцентите, а напротив. Те са доволни от постигнатия ефект, тъй като от самото начало имат за цел да се създават подобни скандали, които безотказно напомпват рейтинга на шоуто В интернет пространството пролича огромно неодобрение към подбора на крайно скандалните брадъри, чиито истории за мнозина донякъде са подправени, за да бъдат така сензационни. Тазгодишното издание е заклеймено като прекрачващо всякакви граници, а то дори още не е набрало пълна скорост в ефира. От екипа на предаването все пак не са посмели да стигнат прекалено далеч и са предпочели да не пуснат в къщата изключително атрактивен травестит сред кандидатите за бърза слава.
Продуцентите обаче не са се отказали категорично от него и го пазят за резерва като скрит коз, който да извадят в подходящия момент.
Засега те напълно могат да разполагат и с наличните образи, обещаващи да заформят интересни ситуации и да направят драматични разкрития
Босът на къщата, определен от "Биг брадър", Кристиян успява да изнервя не само своите съквартиранти, но и екипа на продукцията. Брадърът от село Жернов се оказва по-лабилен, отколкото са го смятали, и най-вероятно няма да се задържи дълго пред камерите, а ще стегне куфарите за вкъщи.
Само за 24 часа той няколко пъти сам пожелава да напусне риалитито, а после се разубеждава. Кристиян без срам заяви, че смята себе си за съвършен и също така е нимфоман. Той прекрачи прага на къщата последен, а присъствието му е видимо неприятно за бившия футболист и настоящ фитнес маниак Пламен Богданов.

Какво предстои да се случи на еротичния модел Силвия Юрукова, както и дали агресивната някога Анита Болярова ще се върне към предишното си поведение четете в новия брой на в. "168 часа"