Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Появата на Захари Бахаров в "Игра на тронове" със сигурност засенчи други далеч по-значими събития в България през изминалата седмица.
Няма как да е иначе, след като сериалът се превърна в световна сензация и у нас също се радва на невиждан успех. Опитният актьор до последно отказваше да разкаже каква точно е ролята му в поредицата, което още повече засили апетита на публиката.
Може би и заради това феновете останаха ужасно разочаровани от бързия край на Захари в "Игра на тронове". В крайна сметка той е избран за ролята на безмилостен, но и много смел вожд на северняшко племе, който в решителната битка успява да натръшка десетки зомбита, преди да бъде посечен от техния главатар
"Не мога да повярвам, че Захари толкова бързо излезе от сериала. За краткия му престой той се справи наистина блестящо и беше ясно, че продуцентите трябва да му дадат шанс за по-дълга изява пред камера. Лишиха се от наистина силно присъствие", обобщава настроението на зрителите една от големите почитателки на хитовата тв поредица.
Тя едва ли осъзнава, че Бахаров се е трудил доста дори и само за тези десетина минути, в които го виждаме на екрана. Най-голям зор актьорът вижда с огромната брадва, с която сее смърт, преди сам да е посечен от по-сериозния си противник.
"Брадвата тежеше поне осем килограма и не беше лесно постоянно да я размахвам над главата си. В действителност щеше да тежи поне тройно повече, ако беше истинска. Едно време явно са били големи юначаги, щом са успявали безпроблемно да се справят с толкова яки оръжия. На мен хич не ми беше леко да боравя с нея по време на репетициите с каскадьорите.
Доста повторения направихме на бойните сцени, но си заслужаваше Получи се страхотна битка", доволен е Захари Бахаров. Гологлавият актьор минава през куп други изпитания по време на участието си в "Игра на тронове". Той праща видеозапис за кастинга и почти веднага му се обаждат с обявата, че е нает. Това е лесната част, защото снимките са истинско изпитание не само за физическата издръжливост на звездата от сериала "Под прикритие".

На какъв режим е трябвало да се подложи Захари Бахаров заради участието си в хитовия сериал, четете в печатното издание на в. "168 часа"