Партия "Победа" щурмува властта
Дата: 08.05.2012; рубрика: Лидери; автор: Кирил Борисов
Нова партия ще се появи през юни на политическия хоризонт, научи "168 часа". Името й е "Победа" и вече се градят структурите по региони. До седмици се чака и съдебното решение, с което ще бъде официално регистрирана. "168 часа" се свърза с бъдещия председател на новата формация Румен Хаджиев.
По думите му учредителите са млади и необременени с политика. Целта им е да бъдат алтернатива на сега действащите партии. Позицията в политическия спектър, към който ще принадлежи "Победа", е център - дясно.
"Членовете на нашата партия са млади и амбициозни хора, представители на бизнеса, студенти.
АМБИЦИИ: Румен Хаджиев е категоричен, че партия "Победа" ще е дългосрочен проект.
Общото между нас е, че сме хора от народа, без стари и настоящи политически лица. Надяваме се постепенно да променим политическия пейзаж в България. Създаваме партия "Победа", за да се противопоставим на порочното явление, което наблюдаваме от 22 години - щом политиците влязат в парламента, забравят за обещанията си пред хората. "Победа" е дългосрочен проект. Ще участваме на предстоящите парламентарни избори, но дори и да не прескочим бариерата, ще продължим дейността си" - казва бъдещият председател на партията, 30-годишният бизнесмен Румен Хаджиев, който работи в сферата на външнотърговските отношения. Досега не е попадал под светлината на прожекторите, както и сподвижниците му. От учредителна декларация на политическа партия "Победа" става ясно, че тя ще се стреми с всички законни средства да отстоява човешките права и свободи, да се бори с неправдата и да работи за просперитета и благосъстоянието на гражданите.
Румен Хаджиев разказва, че и досега със съмишлениците си е предприемал инициативи, но те са били предимно за дарения на домове за сираци, приюти за старци и духовни храмове.
"Обществото е забравило историята на дедите ни. Погледнете паметниците на културата в какво състояние са, вижте църквите и манастирите колко са изоставени, особено в дълбоките провинции. Ако не са празници като Великден, колко млади хора ще отидат да запалят свещичка?" - пита риторично Румен Хаджиев, според когото е нужно утвърждаването на духовните и културните ценности на България и на християнството като основна религия. Според него и съмишлениците му, които не иска засега да оповестява, новата партия "Победа" ще работи за насърчаване на малкия и средния бизнес, който най-много страда в момента. Освен това учредителите си поставят за приоритетна цел борбата с корупцията, с която самите те са се сблъсквали в бизнес начинанията си. Друга основна цел според учредителната декларация на "Победа" е подкрепата на младите семейства в отглеждането на децата им и жилищното настаняване. Румен Хаджиев разказва, че и досега с бъдещите си съпартийци са работили по проекти за подобряване на социалния статут на гражданите и имат необходимия опит в тази насока.

08.05.2012 23:47:36

Веселин Мечев: Айде дай боже.

09.05.2012 11:19:25

bogdanov: POZDRAVLENIA NA UCHREDITELITE i RUMEN CHADJIEV,ZA SMELOSTA DA PREDLOJAT POLITICHESKIA PROEKT "POBEDA',PRED OBSTESTVOTO V PODHODIASCHTIA MOMENT PRED ISBORI.HARESVAT MI VASCHITE ZELI I IDEI NASOCHENI KAM MLADITE ,KOITO DA SE REALIZIRAT V NASCHATA STRANA,DA PROMENAT IMIDJA NA BULGARIA.NIE

18.05.2012 11:40:36

Владимир: Да,повече от 22 години ми омръзна да ме заблуждават все едни и същи комунистически лицемерни муцуни,и социалният ми статус да се срива с дни,дано успеете,фаворити сте ми!

18.05.2012 14:50:58

andrei: radvam se 4e nai posle 6te se namesqt mladi hora v upravlenieto i 6te izmestqt dosega sy6testvuva6tite 4revougodnici

06.06.2012 22:43:13

евелин панов: V edna demokrati4na dargava nqma mqsto za etni4eski partii,vsi4ki sme balgarski grajdani.

28.10.2012 09:34:37

баджанака : Тоя ли боклук бе?ДДС измамник прави се на велик ама истината е че е престъпник.Но всичко рано или късно свършва,сега търка наровете в СЛЕДСТВИЕТО на ГЕМЕ ДИМИТРОВ.А на вестникарите на които плати да го величаят във статиите си защо сега не напишат как го арестуваха за измама и как вече 2 месеца е задържан.А на хората ще им стане ясно че са били подведени от г-н ;РУМЕН ХАДЖИЕВ;А всичките мазни изказвания преди мен че е велик и браво ти си супер са от хора които също мястото им е в ареста при техния приятел с които заедно крадат държавата.Време е измамниците да получат заслуженото си.И нека вестникарите от 168 часа с автора на материала си Кирил Борисов си направят труда да напишат нещо актуално с днешна дата за да не загубят хората вярата и във тях.А ръководството на вестника да попита К.Борисов колко взе на ръка за да пише лъжи.

08.12.2012 13:11:13

Емилия: До Баджанака: Ти да не си духал на Хаджиев, та така добре познаваш житието му? Нормално е нещо добро да се оплюе в България, нали сме държава на абсурдите, а такива като теб, ... на сапун боклук. А и още нещо, погледни първо твоя шибан живот, тогава нареждай чуждият. Но това е типично за теб мизерник. За това сме на това дередже, и няма излизане от тинята заради лизачи като теб.

16.03.2013 17:11:09

Елисa Ирен: Странно е как човек с име "Баджанака", си позволява да пише глупости за Г-н Хаджиев в нета, поне не си крии IP -то, или остави E-mail това не е честна битка. Борбата е за смелите. А ако го познаваше както твърдиш щеше да си на друго мнение. Искрено и лично

21.03.2013 20:36:53

койчо: До всички заспали или платени коментатори освен "Баджанака"! НА ВНИМАНИЕТО НА ТЪРСАЧИТЕ НА IP , я да попитат г-н Хаджиев , той от кого и защо се крие , и дали не е забравил да си плаща задълженията към някои хора , дето плащат вместо него...... Само че тези хора не са забравили и г-н Атанасов , едва ли ще се навие да му оправя сметките. Прехваленият Ви лидер , има стотици хиляди левове предсрочно изискуеми/съдебни/ кредити от банки. Г-н Хаджиев се изхитри да си продаде фирмата на безимотен циганин от ж.к."Толстой"-гр.София , да ама не сделката бе обявена от НАП за фиктивна и нищожна.Продаде апартамента си в кв.Младост , който беше под запор след ипотека , на нищо не подозиращи лоялни купувачи , които изгоряха с апартамента и парите !? Та дано това да не Ви е идеалът за Нов лидер щото и Вие сте много зле тогава! П.С. До г-н Хаджиев : -Очаквам тези дни да ми донесеш парите , г-н Лидер !?!

23.03.2013 20:20:15

Илчо : Койчо, ясно е че си платен да пишеш глупости и да провокираш.

25.03.2013 19:35:13

пострадал: Койчо не говори глупости,а казва самата истина.Който твърди,че е платен може да се обърне към мен.Господина дължи хиляди левове както на банки така и на частни лица.Едно от тези лица съм аз.Молейки ме за помощ господина ме набута с хиляди левове само от благодарност, затова че съм му помогнала няколко пъти.След което се скри,и остави да му плащам дълговете.За тези който смятат,че лъжа -имам документи потвърждаващи всяка моя дума,на който не вярва веднага мога да ги покажа.Оставила съм мейл за връзка,ако някой смята че лъжа,веднага показвам документи.И още нещо,да не си мисли,че само той може да дава интервюта....

25.03.2013 21:30:06

Лили Иванова: Аз пък съм Лили Иванова и имам четири деца от него.

25.03.2013 21:40:25

VIDQL: ABE NEZNAM KVI PARI NA KOI DALJI AMA ZNAM 4E E DAL MNOGO ZA DE4ICA SIRACI KOETO MU PRAVI 4EST.EVALA.

26.03.2013 18:57:18

Ханко Брат: До Видол и другите, които величаят един измамник. Както се казва в стихотворението " Патриот е душа дава......, но не свойта душа братя, а душата на Народа" - така и Вашият герой дава на деца и сираци, старци и църкви, но не свои и изкарани с труд пари, а с откраднати и присвоени с измама.Преди да го защитавате се заинтересувайте кой е всъщност?!!!! Защо наистина се крие и не се покаже "предизборно" да го видят хората , че и други които го издирват от кой ли не край на България............ Мога да пиша още, но ...

26.03.2013 21:48:25

койчо: Предлагам г-н Румен Хаджиев а не негов представител , да обяви ПРЕДВАРИТЕЛНО , дата и място за лично изявление-опровержение. Ако това се случи , ще се извиня официално..... Ама ако не се случи да не си смуче палците "Лили Иванова" и поддръжници !? Щото аз бая го почаках на срещи преди да смени телефоните за пореден път и да забрави да се появи. Жал ми е за Вас наивници , да не би да сте подписали нещо за поредният кредит !? Може би за гаранцията , за изборите или за учреждаването... Олеле дано не сте се наредили на тази софра защото скоро ще разберете кой е платен и кой колко струва-Милите...

26.03.2013 21:49:51

койчо: А щях да забравя , ако някой от Вас скоро му ходи на свиждане , моля нека му предаде: - "Всички вярващи в Него и Каузата му очакват еднодневно предизвестие за Неговото изявление-опровержение! - Аз държа да присъствам лично. Относно IT специалистите във форумчето дето го заформихме тук , да Ви обясня само че прави впечатлени колко Ви е ограничен бюджетът поне сменяйте компютрите а не само потребителските имена!

26.03.2013 21:50:21

койчо: Относно потвърждение на думите ми ето малко факти от историята на "Символ 07" ООД фирмата на г-н Хаджиев /Справка-Търговски Регистър/ http://bg.convdocs.org/docs/index-163920.html?page=3 Обърнете внимание на точки от едно до три - Това да не би да го пее Лили Иванова , пак !? http://bg.convdocs.org/docs/index-163920.html?page=3 Тук моля да обърнете внимание на имота описан като "имота край село Равда , община Несебър". Тук хората търсят само 850 хил.лв дълг.... Юро Банк , не Лили Иванова ,нали !? http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&ved=0CDYQFjACOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.infostock.bg%2Fdownload%2F%240ALA%2F1115%2Fbg%2F5%2520dopalnitelna%2520informacia.doc&ei=-fhRUd3aC4eDtAb2_IHoCw&usg=AFQjCNG4p8d-DYduIwYgZP_7zG4NXHgydQ&bvm=bv.44342787,d.Yms Извинявам се за големият линк но тук е на "2ро" място само за някакви си 48-49 хил евро..... Хайде много поздрави на Лили Иванова и компания и ако не знаете какво е "Търговски Регистър" , НАП и СРС както и СРП е пишете и питайте де!

27.03.2013 10:07:04

dobrin: Колко го чакат господина край морето.И дано сега се разбере адреса на партията му, че да го намерим пане там.И нека някой да се заинтересува откъде му е дипломата и каква е, че се занимава с чак с външноикономически отношения. А пък че говори за църквата и свещичките, то нека той да пали повече че с това което е извършил доста трябва да чака ако не от пострадалите то все някога ще му се стовари на главата, и като толкова вярващ защо не спазва Божиите закони-НЕ КРАДИ,НЕ ЛЪЖИ, НЕ ПОЖЕЛАВАЙ НИЩО, КОЕТО Е НА ДРУГИТЕ. КАКТО Е КАЗАНО ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.ЗЕМНИЯТ СЪД МОЖЕ И ДА НЕ ГО НАЕРИ, НО БОЖИЯТ СЪС СИГУРНОСТ.

27.03.2013 10:09:20

dobrin: Колко го чакат господина край морето.И дано сега се разбере адреса на партията му, че да го намерим пане там.И нека някой да се заинтересува откъде му е дипломата и каква е, че се занимава с чак с външноикономически отношения. А пък че говори за църквата и свещичките, то нека той да пали повече че с това което е извършил доста трябва да чака ако не от пострадалите то все някога ще му се стовари на главата, и като толкова вярващ защо не спазва Божиите закони-НЕ КРАДИ,НЕ ЛЪЖИ, НЕ ПОЖЕЛАВАЙ НИЩО, КОЕТО Е НА ДРУГИТЕ. КАКТО Е КАЗАНО ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.ЗЕМНИЯТ СЪД МОЖЕ И ДА НЕ ГО НАЕРИ, НО БОЖИЯТ СЪС СИГУРНОСТ.

27.03.2013 10:10:35

dobrin: Колко го чакат господина край морето.И дано сега се разбере адреса на партията му, че да го намерим пане там.И нека някой да се заинтересува откъде му е дипломата и каква е, че се занимава с чак с външноикономически отношения. А пък че говори за църквата и свещичките, то нека той да пали повече че с това което е извършил доста трябва да чака ако не от пострадалите то все някога ще му се стовари на главата, и като толкова вярващ защо не спазва Божиите закони-НЕ КРАДИ,НЕ ЛЪЖИ, НЕ ПОЖЕЛАВАЙ НИЩО, КОЕТО Е НА ДРУГИТЕ. КАКТО Е КАЗАНО ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.ЗЕМНИЯТ СЪД МОЖЕ И ДА НЕ ГО НАЕРИ, НО БОЖИЯТ СЪС СИГУРНОСТ.

27.03.2013 10:15:52

dobrin ralchev: Колко го чакат господина край морето.И дано сега се разбере адреса на партията му, че да го намерим пане там.И нека някой да се заинтересува откъде му е дипломата и каква е, че се занимава r чак с външноикономически отношения. А пък че говори за църквата и свещичките, то нека той да пали повече че с това което е извършил доста трябва да чака ако не от пострадалите то все някога ще му се стовари на главата, и като толкова вярващ защо не спазва Божиите закони-НЕ КРАДИ,НЕ ЛЪЖИ, НЕ ПОЖЕЛАВАЙ НИЩО, КОЕТО Е НА ДРУГИТЕ. КАКТО Е КАЗАНО ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.ЗЕМНИЯТ СЪД МОЖЕ И ДА НЕ ГО НАМЕРИ, НО БОЖИЯТ СЪС СИГУРНОСТ.

21.08.2013 21:47:09

подарък: много е интересно как от механизатор в селското стопанство изведнъж "СПЕЦИАЛИЗИРА" НЕЩО КОЕТО СЪВСЕМ НЕ Е УЧИЛ, ЧЕ ЧАК И ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ??? Тоя си е чист измамник, тъй ли никой не се самосезира?. ЗАЩО НЯМА ВЪЗМОЖНОКСТ ЗА КОМЕНТАРИ КЪМ САЙТА НА ПАРТИЯТА МУ??

Турските изтребители свалиха руския Су-24 в далечна Сирия, на над 1000 километра от България, но от политическите реакции в София имам усещането, че стратегическият бомбардировач е паднал директно на площад Народно събрание . В сградата на нашия парламент в сряда се нажежи такова напрежение, такава мощна ангажираност с въздушния инцидент, че започнах да се чудя - чие е това Народно ...
168 Часа абонамент
ЕКСКЛУЗИВНО
Без възмездие