Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тайнствен депутат изпраща рози на звезда от Х factor КВИНТЕТ: Диана (втората от ляво на дясно) е част от групата SUGA MAMA в риалити формата "X factor"

Депутат изпраща непрестанно букети на красавицата от X factor Диана Гаджонова, твърдят хора от екипа на предаването, които са силно впечатлени от случващото се.
Народният представител видял по телевизията изпълнение на Гаджонова и след това започнал да посещава концертите, за да гледа на живо изявите на своята любимка.
Слуховете за хлътналия по Гаджонова народен представител са достояние на целия екип на музикалното риалити, но по обясними причини никой не се наема да коментира открито романтичната история.
"Депутатът в момента е един от най-запалените фенове на шоуто. Вече присъства на два концерта. След всяко свое изпълнение

Диана получаваше огромен букет жълти рози

Въобще нямаше да разберем, че човекът е депутат, ако не го беше разпознал колега оператор. Той не парадира с положението си в обществото", разказа за "168 часа" човек, зает с реализацията на музикалното реалити.
След разнасянето на мълвата от екипа на шоуто побързали да се осведомят от страницата на Народното събрание за подробности за обожателя на Диана.
"Той е млад и добре изглеждащ, със сигурност би допаднал на Диана. Няма как да разкрием името му, защото това ще означава голям скандал и нищо чудно някой да си изпати. А и какво толкова се е случило. Просто един политик е харесал млада и много талантлива певица. Да не правим от мухата слон", призовават от екипа на X factor.
Според колегите на Диана едва ли 24-годишната пловдивчанка ще се впусне в

романтичен флирт

точно когато се бори за място на финала на музикалното шоу.
"Гаджето на Диана едва ли ще хареса да му се появява през ден с жълти рози. Депутатът не е единственият обожател. Има и други господа с положение, които се опитват да се докопат до телефона ", коментира колежка на певицата.
"168 часа" научи, че

Диана Гаджонова се е разделила с приятеля си преди няколко седмици,

така че депутатът от ГЕРБ има картбланш да продължи със свалките.
"Нищо не знам по случая. Имам много фенове, но само толкова. Никой не ме сваля и не ми се коментира темата", бяха единствените думи на Диана пред "168" часа. Тя е родена във Варна, после живее в Пловдив, а от 5 години се бори за място под слънцето в столицата. В момента красивата Диана Гаджонова завършва журналистика и се опитва да наложи собствената си група.
Диана вече получи няколко предложения да пее в столични барове, но засега предпочита да се съсредоточи върху шоуто. Заради пълната концентрация в състезанието Гаджонова не желае и да чуе за влюбения депутат, който вече дори е написал няколко романтични есемеса на своята любимка.

Коментара ()

Вашият коментар